Dingoonity.org

Other Portable Consoles => Ingenic JZ47xx Devices => Retro Game 350/RG-350 => Topic started by: GustavoCamps on May 12, 2020, 08:45:22 pm

Title: Can't connect RG350 on Windows 10 via FTP
Post by: GustavoCamps on May 12, 2020, 08:45:22 pm
I never had any problem connecting my RG350 to Windows 7 via FTP, but since I bought a new PC with Windows 10 I haven't been able to connect it anymore. I spent a lot of time looking for a solution on the internet, but it has been in vain. I even found a wiki on GitHub suggesting that I install a specific driver (https://github.com/retrogamehandheld/OpenDingux/wiki/Connecting-from-your-PC). When I did that, I was surprised by the "blue screen of death" and my internet stopped working by blocking almost any non-Google domain. My network settings always displayed the same error message - "Ethernet" doesn't have a valid IP configuration -, and nothing I did fixed it, not even the "netsh reset" commands via prompt or the PC restore. I was forced to reformat the system. Does anyone know what to say what's going on and what should I do?
Title: Re: Can't connect RG350 on Windows 10 via FTP
Post by: Saint434 on May 24, 2020, 12:55:14 pm
Are you sure you picked the rg350 when you were installing that driver in device manager? I did install the driver and had no issues.
Title: Re: Can't connect RG350 on Windows 10 via FTP
Post by: gengjch on May 25, 2020, 01:42:04 am
I ran into the same problem. Now that it's solved, you need to replace the type-C line or add a hub. Because of the bonus.It's a bad line
Title: Re: Can't connect RG350 on Windows 10 via FTP
Post by: GustavoCamps on June 10, 2020, 10:11:34 pm
Are you sure you picked the rg350 when you were installing that driver in device manager? I did install the driver and had no issues.
Yes! And it works on Windows 7, but not on Windows 10.
Title: Re: Can't connect RG350 on Windows 10 via FTP
Post by: GustavoCamps on June 10, 2020, 10:27:39 pm
I ran into the same problem. Now that it's solved, you need to replace the type-C line or add a hub. Because of the bonus.It's a bad line
I already bought a  Baseus USB-C Cafule cable (https://aliexpress.com/item/4000166591477.html), but it still doesn't work.