Author Topic: GBA Emulator only works in one headphone  (Read 2171 times)

sonknuck23

  • Guest
GBA Emulator only works in one headphone
« on: January 16, 2011, 10:50:14 pm »
Headphones work fine, both ears work in NES, Genesis, Music, etc. But in GBA emulator, only the left headphone works. Any idea why this is?


excuse me for posting a lot, by the way. I just wanna' know if these issues are with mine only or if it's a general issue.

29Head75

  • Guest
Re: GBA Emulator only works in one headphone
« Reply #1 on: February 09, 2011, 08:05:20 am »
Well, are you sure that your headphone isn?t faulty? If it?s faulty then only one side of the headphone works. If it is working, then try to find the audio settings of your gaming unit and see if the headphone works on both sides.
« Last Edit: February 10, 2011, 07:07:33 am by 29Head75 »

SittButt

  • Posts: 83
Re: GBA Emulator only works in one headphone
« Reply #2 on: February 09, 2011, 10:59:40 am »
I got the same problem but only withone rom ... Zelda Link to the past.

The others came with the stereo sound.

Bouvrie

  • Posts: 124
Re: GBA Emulator only works in one headphone
« Reply #3 on: February 09, 2011, 10:15:05 pm »
I noticed that Link to the Past sometimes crashes with a white screen in the native emulator. When I get back into the emulator & load my saved game, the game loads and plays fine, but audio is completely missing. I have to restart the rom (emulator) to fix that. Perhaps it's related.
Write/save problems? Segmentation faults? Black screens? Read the Troubleshooting and FAQ guide first to fix your issues! :)
SD Card readonly/corruption issues? Chkdisk /F and steer clear from DMenu: use GMenu instead!