Author Topic: upce and ungp problem..  (Read 1496 times)

wy_scorpio (OP)

  • Posts: 368
upce and ungp problem..
« on: September 14, 2010, 11:49:20 am »
upce0.5 and ungp are very nice!
but there a little problem of them..

1.upce0.5
it cant save setting,i set overcloce to 300 and exit emu,when i get into the emu again,the clock set to default..
and the sound setting etc..
and the roms path cant record the corrent path..

2.ungp0.2
this is batter than upce0.5.
it only roms path cant record the corrent path..

those problem is not bug..
but if can change these ,the two of them will very great !

hope author can modify these little problem..thanks very much!

darfgarf

  • Guest
Re: upce and ungp problem..
« Reply #1 on: September 14, 2010, 12:03:23 pm »
so why not e-mail whoever did them? would get much further than posring on a forum

wy_scorpio (OP)

  • Posts: 368
Re: upce and ungp problem..
« Reply #2 on: September 15, 2010, 01:14:22 am »
i think i should e-mail to author.. 
thanks

wy_scorpio (OP)

  • Posts: 368
Re: upce and ungp problem..
« Reply #3 on: September 16, 2010, 05:48:20 am »
i have e-mail the author and he replied

a good news

a new version uPCE will coming soon!
the problem will be solve on the new version!

 :D
cheer

mrzilch

  • Guest
Re: upce and ungp problem..
« Reply #4 on: September 17, 2010, 03:04:10 pm »
i have e-mail the author and he replied

a good news

a new version uPCE will coming soon!
the problem will be solve on the new version!

 :D
cheer

thats greaT!  looking forward for the release :D

by the way ungp works fine on my dingoo tho , not sure why ur experiencing this