Dingoonity.org

Dingux (Dingoo Linux) => Games & Homebrew => Topic started by: brunomocsa on October 27, 2009, 04:29:08 pm

Title: Why not enterin Dingux without select?
Post by: brunomocsa on October 27, 2009, 04:29:08 pm
I dont know if is possible , but many people in most of the cases only uses Dingux instead of Dingoo OS.
So, why not set up to enter directly into Dingux? And press select to Dingoo OS?
Title: Re: Why not enterin Dingux without select?
Post by: knk on October 28, 2009, 04:06:22 am
last time i checked there was no shutdown support in the dingux kernel.  meaning to turn off youd have to go into the stock O/S.  that would be one reason i guess?
Title: Re: Why not enterin Dingux without select?
Post by: codiak on October 28, 2009, 07:40:08 am
There is a kernel out with shutdown ability. Lost the link  :-\
Title: Re: Why not enterin Dingux without select?
Post by: s3rious_simon on October 30, 2009, 09:22:16 am
There is a kernel out with shutdown ability. Lost the link  :-\

Here:

http://www.harteex.com/hosted/a320.freeforums.org/poweroff-shutdown-code-in-zimage-t1325.html
Title: Re: Why not enterin Dingux without select?
Post by: Kalisiin on October 30, 2009, 09:49:49 am
There is a kernel out with shutdown ability. Lost the link  :-\

Here:

http://www.harteex.com/hosted/a320.freeforums.org/poweroff-shutdown-code-in-zimage-t1325.html

Wow...sounds a bit confusing.  Wish there was just a way to replace my existing zImage file with one that had the poweroff-shutdown thing built into it..... :(
Title: Re: Why not enterin Dingux without select?
Post by: codiak on October 30, 2009, 11:30:25 am
Wow...sounds a bit confusing.  Wish there was just a way to replace my existing zImage file with one that had the poweroff-shutdown thing built into it..... :(

Thats the way it works  ;)
Title: Re: Why not enterin Dingux without select?
Post by: schanall on October 30, 2009, 12:23:41 pm
Are you sure it is not in the toddler pack? I have the 0.30 and it can power off. Maybe you just have to put

MenuItem Poweroff
{
Icon = "res/system/reboot.png"
Name = " Poweroff"
Executable = "poweroff"
WorkDir = "/"
}

dmenu's cfg file? And put an icon into the directory.

Have you tried the images from the thread given to you?
Title: Re: Why not enterin Dingux without select?
Post by: Kalisiin on October 30, 2009, 12:26:26 pm
Are you sure it is not in the toddler pack? I have the 0.30 and it can power off. Maybe you just have to put

MenuItem Poweroff
{
Icon = "res/system/reboot.png"
Name = " Poweroff"
Executable = "poweroff"
WorkDir = "/"
}

dmenu's cfg file? And put an icon into the directory.

Have you tried the images from the thread given to you?

that link is for the zImage for 11325.  I have 11331.
Title: Re: Why not enterin Dingux without select?
Post by: s3rious_simon on October 30, 2009, 02:51:23 pm
Are you sure it is not in the toddler pack?


in some pre-0.30-release (0.31? 0.32?) Toddler probably changed the zImage (or used an other/newer version). The dmenu-entry still existed, but shutdown didn't work.
Title: Re: Why not enterin Dingux without select?
Post by: codiak on October 30, 2009, 03:51:39 pm
I asked the publisher of the modded kernel. He will post it later on Dingoonity.
Title: Re: Why not enterin Dingux without select?
Post by: Kalisiin on October 30, 2009, 06:01:43 pm
I asked the publisher of the modded kernel. He will post it later on Dingoonity.

Sweet.  Have him post it here.

+1 karma to you for that.