Author Topic: bricked A320E (white Screen)  (Read 1839 times)

AtariHERO (OP)

  • *
  • Posts: 351
bricked A320E (white Screen)
« on: April 18, 2013, 01:41:41 am »
bricked A320E (white Screen)

help please, where's the unbrick tool/original firmware ?

is it just removing the internal card, formating and installing the image like the a380 ?

thanks!

dmitry_smagin

  • *
  • Posts: 421
Re: bricked A320E (white Screen)
« Reply #1 on: April 18, 2013, 08:04:59 am »
A320e doesn't have an inner sd-card, but a nand chip. You have to find A320E-DINGUX.zip archive which contains minios, uboot and flashing tools. Look in this thread, one of the links is still alive: http://boards.dingoonity.org/dingoo-technology-a380/a320e-dingux-release/

I don't own a320e, so I can't help you further.

Here's the separate archive: minios.zip
« Last Edit: April 18, 2013, 08:10:45 am by d_smagin »
GCW-Zero prototype, Dingoo a320, Ritmix rzx-50, Dingoo a380, Xperia Play

Alien Grey

  • ***
  • Posts: 1396
Re: bricked A320E (white Screen)
« Reply #2 on: April 18, 2013, 12:44:16 pm »
Good luck trying to figure out how to unbrick it with the tools.  ;D
Dingoo A-380 CFW V2.11.09 "RetroDD" - 2 x SanDisk SDHC 32GB Class 10 MicroSD Inside - 2 x Dingoo F-16 Wireless Game Controller

AtariHERO (OP)

  • *
  • Posts: 351
Re: bricked A320E (white Screen)
« Reply #3 on: April 18, 2013, 03:52:01 pm »
Tools in chinese ...  :'(

dmitry_smagin

  • *
  • Posts: 421
Re: bricked A320E (white Screen)
« Reply #4 on: April 23, 2013, 09:38:19 pm »
Try to install dingux on a320e, thus the console will be kind of usable. There was a case of one a320 which had non-working nand chip but nevertheless dingux on sd-card ran fine.
GCW-Zero prototype, Dingoo a320, Ritmix rzx-50, Dingoo a380, Xperia Play

AtariHERO (OP)

  • *
  • Posts: 351
Re: bricked A320E (white Screen)
« Reply #5 on: April 24, 2013, 01:34:01 pm »
solved with the chinese tool, thanks anyway  ;)

Surkow

  • * Administrator
  • Posts: 587
Re: bricked A320E (white Screen)
« Reply #6 on: April 24, 2013, 10:03:34 pm »
solved with the chinese tool, thanks anyway  ;)
Maybe you can document the steps you took to solve your problem.

 

Post a new topic